Tropical party
Start ]

 

Tropical party
Tropische muziek
tropische acts
limbo show
Brasil show
Contact/prijzen

 

Tropisch themafeest, tropisch feest, tropische avond, tropical party, Caribisch feest, Caribisch themafeest, themafeest, Caribische avond, Braziliaanse avond, beachparty, Caribbean night op maat, voor grote en kleinere gezelschappen.

ZO KAN UW TROPISCHE OF CARIBISCHE AVOND ER UIT ZIEN...

 

Uw gasten worden verwelkomt door een caribisch duo dat al zingend en swingend iedereen voorziet van een tropische bloemenslinger. De gasten mogen bij binnenkomst eerst op de foto voor een tropisch decorwandje.

De locatie is volledig tropisch gedecoreerd met prachtige tropische decors, levensechte palmbomen en raffiaparasols. Ook het bedienend personeel is Caribisch uitgedost.

  

Een charmante tropische zangeres opent de avond met een swingend nummer.

Als er een diner voorzien is kan het tropische duo akoestisch aan tafel spelen en de gasten warm maken voor wat komen gaat.

De temperaturen kunnen hoog oplopen als de zwoele zangeres verschijnt in een pikant sambakostuum en na een korte demonstratie  iedereen uitnodigt voor een workshop salsadansen.

        

Vervolgens neemt de Caribische live-band Los del Sol het over en weldra staat het publiek met de heupen te draaien op de salsa, merengue, cumbia, Bachata, lambada en andere onweerstaanbare ritmes. In de pauzes is het de beurt aan de Dj die ook top 40 muziek of andere verzoeknummers kan draaien.

Verveling is uitgesloten. Met een Macarenadans en een limboshow en wedstrijd is de avond al weer veel te snel afgelopen, hoewel afgelopen? Of gaan we nog een paar uurtjes door...                  

  

Wij bieden:

*Caribische band Los del Sol met eigen professionele licht en geluidsinstallatie (standaard tot 200 personen)

*Tropische zangeres/danseres/entertainster

     

*semi-akoestische muziek tijdens ontvangstact en diner door tropisch duo (zang/gitaar/percussie, met mobiele geluidsisntallatie)

*Dj met volledige drive-in show (niet alleen tropische muziek, maar ook top 40)

*Tropische acts; sambashow met Braziliaanse danseressen en workshop initiatie Salsa-dansen door zangeres in Sambakostuum, Macarenadansen, limboshow en wedstrijd (met óf zonder vuur)

 *Caribische decorpakketten om de locatie geheel in tropische stijl te kleden. (Tropische decors, palmbomen, raffiaparasols, tropische kledij, bloemenslingers)

Ook kunt u de bloemenslingers voor de gasten aan inkoopprijs bij ons bestellen.

*Onze spectaculaire samba en limboshow/vuurshow met drie of meerdere professionele danseressen (2 shows van 30 min.)

Klik HIER voor meer info over de SAMBASHOW

 

Klik HIER voor meer info over de LIMBOSHOW

        

Uiteraard kan elk feest aan uw wensen en budget worden aangepast!

 

Klik op onderstaande links voor meer info;

*Tropische decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*geluids en videofragmenten

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com